BT Enginyeria

BT Enginyeria

Historia

B·T· Enginyeria és una empresa que ofereix el servei d’assessorament en Enginyeria Industrial i Mediambiental.

Són quasi  25 anys els que B·T· Enginyeria aporta el seu coneixement en l’elaboració de projectes de tota classe, disseny d’instal.lacions, legalitzacions d’activitats i tot el món relacionat amb l’enginyeria.

Els orígens es situen a Palamós, abans de la dècada dels 90. Deu anys més tard s’obre la delegació de Granollers per cobrir la zona de Barcelona i al juny del 2006 s’inaugura l’oficina de Girona.

El radi d’acció és Catalunya i la resta d’Espanya. L’empresa té disponibilitat i possibilitat de desplaçar tècnics i d’actuar en diferents àmbits.

 

Dades de l'empresa

Nom comercial: BT Enginyeria.

Delegacions: Palamós i Girona

L’experiència desenvolupada al llarg de la nostra història i el coneixement de les últimes tecnologies són el nostre coixí  en el moment d’oferir serveis i productes d’integració de sistemes, amb projectes que van des de l’estudi bàsic d’una necessitat concreta fins a la implementació completa de la solució tecnològica.

 

Objectius

Fer realitat projectes i executar-los de forma rigorosa, puntera i actualitzada .

Operativament l’empesa està orientada a oferir gran flexibilitat i autonomia en totes les seves àrees, de manera que la organització es pugui adaptar a les variades necessitats dels seus clients.

L’atenció personalitzada en els projectes i la optimització dels recursos donen com a resultat una ràpida execució i una bona capacitat de reacció davant possibles contratemps que poguessin aparèixer. Per tant, es pot afirmar que una de les característiques més diferenciades de l’empresa és la seva reacció davant els imprevistos que resol sempre de forma fiable.